ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ - ΜΠΑΛΟΝΙΑ - ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΛ

ΜΠΑΛΟΝΙΑ - ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - BALLOONWAY

Διεύθυνση - ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ Διεύθυνση: ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 3 ΚΑΙ ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ Τ.Κ. - ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ Τ.Κ.: 17676
Περιοχή - ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ Περιοχή: Καλλιθέα Κατηγορία - ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ Κατηγορία: ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ
Τηλέφωνο - ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ Τηλέφωνο: 2109525160 Fax - ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ Fax: -
Κινητό - ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ Κινητό: 6944953585 E-mail - ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ E-mail: balloonway@balloonway.gr
Υπεύθυνος - ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ Υπεύθυνος: - Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΜΠΑΛΟΝΙΑ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ Ιστοσελίδα:
Η εταιρεία ΄Το μπαλόνι΄ ιδρύθηκε το 1988 και ως εκ τούτου είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες που δραστηριοποιύνται στο χώρο της διακόσμησης και κατασκευής καλλιτεχνικών θεμάτων με μπαλόνια. Ιδρυτής της εταιρείας ο κύριος Γ.Τραγόμαλος με 25ετη εμπειρία στο χώρο μπαλονιού, είναι ο άνθρωπος που σύστησε το μπαλόνι στην Ελλάδα ως κάτι άλλο πέρα από παιδικό παιχνίδι, κάτι που ισχύει στα υπόλοιπα Ευρωπαικά κράτη και στην Αμερική εδώ και δεκαετίες. Πλέον εν έτη 2006 ως Δ& Χ.Ανδριανός &am...
Επισκέπτες: 9568

ΜΠΑΛΟΝΙΑ - ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - BALLOONWAY

ΜΠΑΛΟΝΙΑ - ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - BALLOONWAY

Η εταιρεία ΄Το μπαλόνι΄ ιδρύθηκε το 1988 και ως εκ τούτου είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες που δραστηριοποιύνται στο χώρο της διακόσμησης και κατασκευής καλλιτεχνικών θεμάτων με μπαλόνια.
Ιδρυτής της εταιρείας ο κύριος Γ.Τραγόμαλος με 25ετη εμπειρία στο χώρο μπαλονιού, είναι ο άνθρωπος που σύστησε το μπαλόνι στην Ελλάδα ως κάτι άλλο πέρα από παιδικό παιχνίδι, κάτι που ισχύει στα υπόλοιπα Ευρωπαικά κράτη και στην Αμερική εδώ και δεκαετίες.
Πλέον εν έτη 2006 ως Δ& Χ.Ανδριανός & Σια Ε.Ε με διακριτικό τίτλο Balloonway συνεχίζουμε την παράδοση που άφησε ως παρακαταθήκη ο ιδρυτής, κύριος Γ.Τραγόμαλος, με την ίδια συνέπεια και αίσθηση καθήκοντος που έκανε την εταιρεία μας κραταιά στον χώρο της διαφήμισης.
Με μία πρωτοπόρο , δυναμική και συνάμα αναπτυσσόμενη εταιρεία και με εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ιδέες και απόψεις στο χώρο της διακόσμησης που ικανοποιούν τους πελάτες μας, τόσο από πλευράς ποιότητας, όσο και από πλευράς κόστους.
Έχοντας εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες παραγωγής μπαλονιών του εξωτερικού και αξιοποιώντας τη μοντέρνα τεχνολογία, τα πολυμέσα καθώς επίσης και την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας, προσφέρουμε στους πελάτες μας ότι πιο καινούργιο, πρωτοπόρο και εντυπωσιακό υπάρχει στις διεθνείς αγορές.
Με την πάροδο χρόνου ο κόσμος μας εμπιστεύεται όχι μόνο για οικογενειακές εκδηλώσεις(πχ γάμους, βαπτίσεις, πάρτι κ.α) αλλά και για μικρές ή μεγάλες εκδηλώσεις και εγκαίνια μεγάλων και γνωστών εταιρειών στον Ελλαδικό και διεθνή χώρο.
Μετά από σχεδόν 18 χρόνια συνεχούς και δυναμικής παρουσίας στο χώρο, μπορούμε να εγγυηθούμε για οποιαδήποτε εκδήλωση αναλάβουμε, όπως εγγυηθήκαμε για εταιρείες όπως οι Α-HELLAS, MULTIRAMA, INTERAMERICAN, Super market ΞΥΝΟΣ Α.Ε, ATLANTIC, A.B ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, Super Market DIA, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ.Α.Ε κ.α, καθώς επίσης και εκδηλώσεις όπως το ALL STAR GAME και την εκδήλωση για τον εορτασμό των πρώτων γεννεθλίων του νέου μας Εθνικού Αερολιμένα Ελ.Βενιζέλος όπως επίσης και την τελετή λήξης των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2004.